Logo Gen13

11:53 PM



Suatu masa dulu, logo ni pernah menjadi sesuatu yang membanggakan buat kami tetapi agak kontroversi buat mereka yang lain.

Almaklumlah. Tak pernah dibuat orang. Gen gen di UIA pun nak buat logo jugak ke? Kepala hotak dia. Em lebih kurang macam tulah bunyi dia.

Logo ni tak silap aku direka oleh Akram. Masatu sebenarnya (okay, aku menyorot kembali kisah sukasukidukaduki kita dulu), nak buat logo UPG. Entah macamane entah, terbuat logo gen13 ni.

Aku pun tak tahu menahu pun pasal mende alah ni. (Maaf, aku seorang yang ignorant dulu). Jadi bile nampak Azhan pakai default picture ni kat whatsapp, aku pun minta lah ke dia logo ni. And dia pun bagi. Dan jadikan logo ni sebagai DP untuk Group Whatsapp CFS Gen 13 sampai sekarang ni.

Itupun bila aku check balik gallery, gambar2 Whatsapp dan ternampak logo UPG, aku gelak gila macam nak mati bila teringat semula kisah kisah lucu dan bodoh yang tak sepatutnya berlaku. Tapi itulah. Kenangan kan.

Jadi kemudian aku senyum dan ketawa masih lagi berbaki kedengaran di telinga roommates aku yang tengah study ni. Hahaha.

Aku dah move on dah dengan UPG ni. Rileks rileks saja. Kalau Abang Hanis pun gaya macam gitu, kami yang adik adik ni lagilah macam gitu. Nak buat cemana kan. Adik adik ni semua aku tak tahu sebenarnya kau anggap kami ni masih kanak kanak atau dah besar dan matang.

Lantak kau lah. Hahahahaha. Mohon tidak berkecil hati.

Bukan isu besar pun kan? Saje je nak up isu ni dalam blog aku. Nyeh nyeh nyeh.

Gen13. Masih tak tahu lagi pengakhiran kita macamane. Bak kata Aiman, whatever it is, kita still kena move on dengan hidup kita. Kita akan buat apa yang kita nak. Kita still kena teruskan kehidupan. Nanti masing masing dah ade hal sendiri.

Aku malas nak berharap apa apa dengan korang. Di setiap pertemuan ada perpisahan. Jadinya, aku cuma berharap pada diri sendiri jela. Terus bitara, terus berjasa. Haha. Ayat nak copy paste.

P/s: Aku baru perasan yang aku ni sebenarnya comel. Ahhh jadi malu aku dengan diri sendiri. Okay abaikan keselekehan saya! Hiks.


You Might Also Like

4 ,185 komen

  1. Uuu, gen 13 tu.

    Gen 10 kirim salam. Hehe

    Ni komen pertama kat blog ni. Harap boleh bagi tunjuk ajar untuk masa mendatang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Weyyy Muteqq! Hahahaha. Macamane bole tahu link blog ni? Ada sesiapa bagitahu ke? Okay baiklah, saya wakil gen 13 menjawab waalaikumussalam.

      Bagi tunjuk ajar apa ni? Hahaha tak fahamm. Saya ni biasa biasa sajaaaa.

      Delete
  2. Tunjuk ajar dalam penulisan :3 haha. Jumpa link kat insta.

    ReplyDelete
  3. Tunjuk ajar dalam penulisan :3 haha. Jumpa link kat insta.

    ReplyDelete

Follow Me On Facebook

Follow Me On Twitter

Popular Posts