Fasting Presentation

8:38 PM

Terima kasih kepada semua classmates Fara yang sudi pinjamkan telinga dan mengambil perhatian sepanjang presentation Fara dan kawan kawan membebel kat depan.

Ingat lagi tak, status yang pernah di 'up' kan dalam FB sebelum ni?

"Aku tak gentar dengan 1000 mata yang memandangku selagi mana pada mereka terdapat 500 senyuman"

Hiks. Jadi gitu jelah aku nak bagitahu. Presentation IRK dah selesai dan hoyeahhhhhhh. Walaupun pada mulanya ade la kami buat short scene sikit. Hahaha. Rasa cam bodo tapi seronok pulak!

Kita kan suka buat dan cuba benda2 baru kan. Ahahaha. Lantak la. Janji siap dah. Budak2 pun tak ngantuk. Kira short scene tu macam attention catcher la en en en en.

Group kakak kan pehhhhhh best gila. Diorg buat ala ala forum. Lpastu mule lah nak bagi name panelis dengan nama yg cukup menarik! Hahahaha

Ade Puan Hajah la, Ustazah la, Datin la. Amboiii memacam ehh. Hahahah nice la. Big thumbs tau. Salute kat kome *buat gaya Yu Si Jin bagi tabik hormat kat tuan dia.

Alhamdulillah. Selesai sudah presentation Fasting yang telah ditangguhkan masa sebelum aidil adha haritu :')




Law Presentation yang *tiba tiba* je tu pun dah settle jugak. Alhamdulillah :')
Lega sangat. Now, focusing on Statistics Presentation pulak. Discussion banyak tangguh so yeahh. Fara bole buat k :D


You Might Also Like

0 ,185 komen

Follow Me On Facebook

Follow Me On Twitter

Popular Posts