Shield, Fara, Shield!

11:28 PM

Hati kena kuat sikit. Lepas ni hati kena keras sikit.

Jangan jadi macam coklat yang mudah cair dengan terikan panas matahari.

Bertahan. Sebabtu aku suruh hati tu supaya jadi lebih keras sikit. Jangan lembut sangat. Kau akan sakit, tertipu dan kecewa.

Shield diri sendiri daripada termakan pujuk rayu, kata-kata dusta, kalimah manis durjana, peranan coklat dan bunga, juga beberapa kejutan tak terduga.

Acah acah suruh tengok cermin, rupanya dia ade kat belakang!

My bloody senior once said, "Bukan salah orang lain kalau Fara kena tipu. Itu salah Fara sendiri sebab mudah percaya kat orang."

So now what.

You Might Also Like

0 ,185 komen

Follow Me On Facebook

Follow Me On Twitter

Popular Posts