OMG quiz Law!

2:13 AM

Harini ade quiz Law. Repetation. Quiz.

So aku and section 705 ni pun berpulun lah kan baca buku ITL ni. Aku tak amik serious sangat memandangkan it is just a quiz and it just covers chapter 1 smpai chapter 4 which is quite easy la.

Malam sebelum Quiz Law ^.^


Fuhh. Tapi kuiz kami kalini takkan ade sir kat kelas. Meaning, sir just tunggu kat office dia while kami kena jawab quiz tu kat kelas sahaja. Nnti bila semua students dh siap jawab, baru letak kat office dia.

Sesampai je aku kat kelas AX201 untuk jawab quiz, ade sister tu kabo ke aku yg sebenarnye quiz ni boleh open book. What the!?

Okay fine la. Rasa lega sikit bila dpt tahu kita bole open book utk quiz ni. Tapi ade je students lain yg masih ragu2 sbnrnye bole open book ke close book ni.

Jadi, sambil kami jawab soalan quiz tu, sambil kami tgok buku dan nota la.

Tapi, tibe2, Amalin tegur kitorg.

"Cube tanye Sir lagi sekali, ini open book ke close book sebab cuba korang tengok ni"

Sambil tu Amalin tunjuk ayat kat bawah kertas soalan kitorang tu. Dia tulis camni.

"All the best and no cheating... :)"

Again, what the!? What happen ni!?

So, masa tu jugakla macam bising2 sikit kat kelas sbb masih doubtful ni weyy bole open book ke tak.

Jadi, kami whatsapp Sir dlm group ITL yg telah di'create' beberapa minggu yg lalu.

"Sir, is this open book test?"

Sir pun jawab, "This is not a test. It is just a quiz."

Eyyyy tu bukan jawapan tau. Dia menyimpang ke arah lain sir ni.

Tanya lagi, "Jadi bole bukak buku ke tak ni sir?"

Sir jawab, "Clock is ticking... Eh ticking ke? Clock is running :P :P"

Lepas tu terus takde siapa yg balas. Nakal jugak sir aku ni. Hahaha. Then, we conclude yg sir bagi bukak buku sebenarnye cume dia taknak cakap direct kat kita sbb takut tak fair dgn section lain rasanya.

Okay. That's it. We jump into conclusion. Full of doubt bagi aku actually.

Jadi bagi pendapat korang, Sir aku ni bagi bukak buku ke tak sebenarnye ni? Sebab dia macam berdolak dalih. Geram jugak tu kadang2.

Tapi ape2 pun, i dont need your answer kot? Sebab by the time aku tulis post ni, aku sudah pun habiskan jawab soalan quiz Law aku ni. Ape2 pun, all the best untuk diri sendiri dan students lain yg amik Law utk Mid Term hari Sabtu ni!

Fighting bebssss :D

P/s: Self discovered reading for IRK. Alhamdulillah dah lepas. Thank God. Quiz Law pun dah lepas. Hafazan utk STQ pun done! Congrats Fara! :)

You Might Also Like

0 ,185 komen

Follow Me On Facebook

Follow Me On Twitter

Popular Posts