PMGK15 Hidup Biar Berjasa

5:05 AM

بسم الله الرحمن الرحيم

ya Allah, last day dah.

Macam tak sangka. Sekejap je dh nak balik Johor.

Kepenatan berjalan kaki dari Kolej kediaman ke Kompleks sukan Unisel tak terasa lagi dah. 

Pagi tu, kami kena berkumpul mengikut negeri masing2. Ohh alhamdulillah. So, KPIJ moh kite berkumpul.

Mula2 sesi taaruf. Macam biasala, kita2 ni sebenarnya masih ade yg tak kenal. Lepas taaruf tu tak sangka.

Budak2 JOHO ni sangat la baik dan peramah. Aku je yg tak masuk ngan diorang ni. Hoho my bad. 


sebenarnya, masa ni kitorang tgh bincang untuk organisasi dlm kalangan KPIJ jelah. Lepastu, kitorang kena hantar wakil untuk bertanding dalam organisasi terbesar dlm PKPIM la. 

Sebab perjalanan kita semua tak terhenti di sini. Masih panjang lagi. So, that's why we want to establish another organisation. So that our ukhuwwah will last longer. 

Kau nak tahu ape yg aku fikir sepanjang mase tu?

Program PMGK15 lebih kurang sama je dgn MHi1415.

Aku rinduu weih. Serious aku rindu. 

Dua dua aku rindu.

Macam mane ye nk elaborate perasaan yg bercampur baur ni? 

Hanya Allah Yang Tahu. Only Allah Knows What's In My Heart. 

Terharu , sedih , gembira mase nyanyi lagu Perkampungan Menara Gading for the last time kat unisel tu. 



We hugged each other. 

Kalau kat PMGK15, panggil brothers and sisters.

Kalau kat MHi1415, panggil ikhwah akhawat.

Hikss . Rindu giloossssss

Tak tahu la nak cakap ape lagi. Maybe gambar boleh menyatakan hasrat. 





Thanks Abg Aqil and Kak Fifah. Tahniah juga kpd kawan2 seperjuangan yg telah menyertai PMGK15 !! You're supportive and the best :)


Nak update jugak pasal Toronto University nii. hehehehe.. Aku pun sayang dan rindu bebudak nii.




Thanks to Kak Aina a.k.a. Kak Chik selaku our faci.

Haziq, Nan, Eliz, Syahira, Ummi, Maul, Nurin, Shaf, 
you're always in my mind, Hahah ceihh

Jumpe lagi weihh InsyaAllah kalau ada jodoh.





You Might Also Like

0 ,185 komen

Follow Me On Facebook

Follow Me On Twitter

Popular Posts